איחור במחזור לא סדיר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

19/02/2020 | 14:43 | מאת: מורנה

טוב אז אף פעם המחזור שלי לא היה סדיר בנובמבר אחרי 26 ימים דצמבר אחרי 31 ימים ינואר אחרי 23 ימים פבואר בנתיים 39 ימים ועוד לא הגיע שזה אומר משהו כמו שבועיים איחור (נראה לי) היו 3 שפיכות בתוכי בערך כשבוע וקצת (שלפי החישוב כיביכול זה היה ימי ביוץ) לפני תחילת האיחור, המחזור היה צריך להתחיל ב1.2 אחרי 27 יום עשיתי בדיקת בטא ביומיים ראשונים של האיחור יצא שלילי עשיתי 3 בדיקות מקל במהלך הזמן הזה יצא שלילי אתמול על הבוקר עשיתי שוב בדיקת בטא להריון נעשה גם אולטרסאונד בתקופת זמן הזאת הרופא אמר שלא רואה הריון ולא הכנה למחזור. אני כבר לא יודעת אם אני מדמיינת תסמינים או לא אבל המחזור לא נראה באופק

שלום מורנה, גופנו עובר שינויים רבים כל הזמן, רמות ההורמונים משתנות ויכול גם לקרות שהווסת מאחרת יותר מבד"כ. במידה ועדיין הווסת לא הגיעה, ממליצה לך לחזור לרופא המטפל להמשך בירור. כל טוב, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה