מחזור ואיחור במחזור והיריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

20/01/2020 | 00:56 | מאת: תכלת

היה לי איחור במחזור שבוע ימים . פעם ראשונה בחיים שהיה לי איחור.. תמיד המחזור מגיע בזמן כל 28 ,29 ולפעמים 30 ימים. אבל אף פעם לא היה לי איחור משמעותי . במהלך השבוע של האיחור היו לי כאבים חזקים בבטן התחתונה.. וביום כשקיבלתי הבטן כאבה לי עוד יותר עם הקרנה לגב התחתון. הדימום היה רגיל המחזור היה 5 ימים כמו תמיד. האם יש סיכוי להיריון?

16/02/2020 | 11:17 | מאת: ענת עם שלם

הי תכלת, נשמע שהוסת היתה תקינה וכהרגלה סך הכל אך תמיד קיים אחוז של נשים שמדממות גם בזמן היריון. הפתרון - בדיקת דם פשוטה. בהצלחה, ענת

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה