הפרשות חומות שבוע 9 כמה זמן נמשכות??????????

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

31/05/2019 | 14:35 | מאת: אפרת

שלום אני בשבוע 9 +1.לפני 4 ימים היה לי דימום והלכתי לרופא שאמר הפלה מאיימת. היה דופק ועובר זז. לפני יומיים גם עשיתי אולתסאונד ואמרו כי העובר בסדר. דימום אדום ממשי היה רק ביום שני . עברו 3.5 ימים מאז ויש לי הפרשות חומות, של דם ישן. לא המון, אבל קיימות. שאלתי: האם ייתכן וזה עדיין שאריות מהדימום של יום שני או שזה מצביע על דימום פנימי חדש קיים? כמה זמן מסיום דימום, הגיוני שימשיכו להופיע הפשרות חומות ? תודה רבה

03/06/2019 | 08:52 | מאת: ענת עם שלם

הי אפרת, הכתמות יכולות להמשך מספר ימים ולעיתים גם מופיעות במהלך ההיריון. כמובן שחשוב ליידע את הרופא/ה המטפל . אם ההפרשות ימשיכו עוד כמה ימים גשי להיבדק. המון בהצלחה והיריון בריא ונעים ענת

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה