בעיה של עצמות הארוכות קצרות 3 שבועות פחות בשבוע 32

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

28/05/2019 | 14:09 | מאת: בר

אשתי בשבוע 32 להריון ואתמול ביצע בדיקת גודל עצמות בבית חולים'ובבדיקה יצא שיש הפרש של כ2.8 סטיות כמעט 3 שבועות בעצמות הארוכות. במהלך ההריון השקיפות העורפים יצאה תקינה החלבון העוברי לא יצא תקין בעבקות זאת עשינו בדיקת verifi שיצאה תקינה. יש לי הסטוריה במשפחה של בעית עצמות. אחותי סובלת מגמדות ומבדיקה שהיא עשתה הגן נקראה Npr2. כרגע אנחנו מאוד מבולבלים לא יודעים כל כך מה לעשות ומה לחשוב האם לחשוב על סיום הריון? או להמשיך מה עלינו לעשות? אנחנו בלחץ היסטרי מכיוון שההריון מתקדם מאוד תודה

03/06/2019 | 08:49 | מאת: ענת עם שלם

הי בר אנא פנו למרפאה לייעוץ גנטי, באמצעות מוקד זימון תורים של מרפאות החוץ של המרכז הרפואי הלל יפה, בטלפון: 04-7744252. המון בהצלחה ושיהיה היריון בריא ונעים ענת

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה