חליטת זרעי שומר בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

28/03/2019 | 17:52 | מאת: מירי

אני בשליש הראשון להריון וסובלת קצת מעצירות רציתי לדעת אם בטוח לשתות בהריון חליטה מזרעי שומר ?

שלום מירי, אין שום בעיה לשתות חליטה מזרעי שומר. את יכולה לנסות גם חליטת קמומיל, עדיף בשעות הערב, מהסיבה שקמומיל מאוד מרגיע עד מרדים... בנוסף, שימי לב לתוסף ברזל שאת נוטלת. חלק מהתוספים גורמים לעצירות אצל חלק מהנשים. ישנם בשוק תוספים שמגיעים בצורה נוזלית ועדיפים על התוספים המגיעים בטבליות. המשך הריון קל ובריא, דנית

02/04/2019 | 16:43 | מאת: מירי

אני בשליש הראשון להריון שבוע 5 וסובלת קצת מעצירות לא נעימה . יש משהו טיבעי שיכול לעזור במצב כזה ????

05/04/2019 | 23:08 | מאת: אאאא

שלום אני בהריון בשבוע 25 אורך הצוואר 35מ״מ זה בסדר או זה סימן ללידה מוקדמת כי יש לי גם כאבי בטן תחתונה וגב מלווה אותם הפרשות חומות

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה