שייק ספירולינה קפואה טרייה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

07/01/2019 | 08:43 | מאת: ספירולינה בהריון

שלום, אני לוקת ספירולינה של לייב ספירולינה כתוסף תזונה טבעי.ומרגישה הרבה יותר טוב, פחות עייפה ויותר אנרגטית ןמצב הרוח השתפר. האם אני צריכה לשתות יותר מים ? אני שותה שייק פירות עם מנת ספירולינה קפואה ביום ואני מרגישה קצת יותר מיובשת מהרגיל אשמח לעזרה.

15/01/2019 | 14:24 | מאת: ענת עם שלם

שלום לך, הספירולינה היא אצה נפלאה! מעניקה אנרגיה, יש בה חלבון מלא, מקור לB12, ויטמינים ומינרלים.האצה לא ידועה כמייבשת אך אם את חשה אז קודם כל תני מענה לגוף ושתי יותר מים. שנית בדקי באיזה עוד פירות או חליטות ומזון את משתמשת במהלך היום. בהצלחה, ענת

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה