איחור במחזור לאחר נטילת גלולת היום שאחרי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

02/01/2019 | 08:05 | מאת: M

שלום אני נוטלת מינס למעלה משש שנים בקביעות. החודש שכחתי כדור מספר 24. נזכרתי יום אחרי ולקחתי. כך יצא שלקחתי שתי גלולות באותו היום.לא קיימתי יחסי מין כל אותו החודש, מלבד שלושה ימים לאחר ששכחתי ליטול גלולה. בנוסף יום אחרי קיום היחסי מין ( ללא קונדום) אך עם גלולה, לקחתי את גלולת היום שאחרי. המחזור מאחר. האם מדובר בהריון?

05/01/2019 | 21:51 | מאת: ענת עם שלם

שלום לך, הסיכוי מאוד מאוד קטן, אך קיים. ממליצה על בדיקת דם , הבדיקה האמינה והמהירה ביותר. בהצלחה ענת

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה