יום הביוץ. הביוץ כל חןדש מגיע באותו הזמן

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

16/11/2018 | 14:12 | מאת: הודיה

היי אם קיבלתי מחזור ביום ה28 אז המחזור יהיה ביום ה14 ואם המחזור ביןם ה29 אז הביוץ יהיה ביום ה15 השאלה שלי אם זה בודאות התאריך המדויק של הביוץ או שהביוץ בכלל יכול לאחר . ויתכן שיש בכלל חודשים שאין ביוץ קיים דבר כזה?? תודה

21/11/2018 | 23:29 | מאת: ענת עם שלם

שלום הודיה סטטיסטית הביוץ מתרחש 14 ימים לפני מועד תחילת הוסת, הדימום. יש מצבים בהם אישה לא מבייצת מסיבה כלשהית ולעיתים קיים חוסר איזן הורמונאלי והמועדים לאורך המחזור כולו משתנים. מקווה שהברתי את שאלתך. בברכה, ענת

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה