אלכוהול בהריון לא מתוכנן

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

12/09/2018 | 20:26 | מאת: בהלם

היי..גיליתי עכשיו שאני בהריון שבוע 5 פלוס4 ימים. בסופש הקודם שזה אומרת תחילת שבוע 5 שתיתי בשישי בירה קורונה בשבת שתיתי כוס יין ובראשון איזה קוקטל שיש בו רום וודקה כוס אחת. מה זה אומר? האם יש סיכוי לפגיעה בעובר?

12/09/2018 | 21:23 | מאת: ענת עם שלם

שלום לך, קודם כל מזל טוב. אכן שתיית אלכוהול במהלך היריון אסורה ועלולה לפגוע בעובר אין זה אומר שחלילה פגעת בעוברך שתיה של כמות מעטה בימים בהם ההיריון עדיין אינו גלוי יכולה לקרות ומתרחשת אצל לא מעט נשים, שהרי לא ידעת על קיום ההיריון הסיכוי לפגיעה בעובר הוא מזערי עם התקדמות ההיריון תעשי כמובן את הבדיקות הנחוצות למעקב היריון לוודא שהכל תקין בהצלחה רבה ושיהיה היריון קל ונעים ענת

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה