בדיקת הריון שלילית ואיחור במחזור

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

04/08/2018 | 14:20 | מאת: מאיה

שלום, יש לי איחור של 7 ימים במחזור, עשיתי כבר כמה בדיקות לאחר יום האיחור וכולן יצאו שליליות. יש לי מחזורים סדירים ואף פעם לא איחר לי כך המחזור חוץ מההריון הקודם..קראתי כבר כל מיני דברים מלחיצים באינטרנט כגון הריון כימי. וגם הבנתי שאולי היה ביוץ מאוחר ולא מתי שחשבתי. ורציתי לדעת האם יכול להיות מצב של בדיקה שלילית אפילו ביום איחור שביעי? מתי כדאי לי ללכת לעשות בדיקת דם על מנת להיות בטוחה במידה והמחזור ממשיך לא להופיע? תודה רבה !

05/08/2018 | 14:53 | מאת: ענת עם שלם

הי מאיה, ממליצה לך ללכת בהקדם לעשות בדיקת דם שתתן לך סופית את את התשובה המיוחלת. בהצלחה בהמשך ענת

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה