ביוץ והתעברות..................

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

18/07/2018 | 14:21 | מאת: אנונימית

שלום.. מחזור סדיר כל 30 יום על פי חישוב ממוצע מחזור אחרון 14.6 (או 13) האם קיים סיכוי התעברות ב19.6? או שמצב כזה עם ביוץ כה מוקדם מתייחס למי שיש מחזור קצר במיוחד או לחלופין לא מחזור סדיר יש עוד דרך לדעת תאריך התעברות? תודה

שלום, במידה והמחזורים שלך סדירים כפי שרשמת הסיכוי להתעברות בתאריך שציינת הוא לא גדול, אבל בהחלט קיים. מניחה שהיו סימנים גופניים המעידים על ביוץ או שנעזרת בערכת ביוץ. בהמשך, בדיקה אצל הרופא/ה המטפל/ת יכולה לתת השערה מתי היה הביוץ האחרון לפי גודל/התפתחות העובר. בהצלחה, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה