הריון ראשון, מתחים נפשיים לפני ההריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

09/04/2018 | 12:56 | מאת: אור

היי אני בהריון ראשון, אני סובלת ממתחים נפשיים עוד לפניי ההריון, ועכשיו פוחדת מאוד מגורלי וגורל התינוק שלי :/ חייבת תמיכה ועזרה בנושא! לפני ההריון היתי שותה מידי פעם קלונקס ונרגעת , עכשיו אני יודעת שאסור , מה עליי לעשות,? יש תרופה שכן אוכל לקחת בכדי לשמור על שלוות נפש שלי ושל העובר ? תודה רבה!

10/04/2018 | 20:52 | מאת: ענת עם שלם

שלום אור, תקופת ההיריון היא תקופה מאוד רגישה . תמיכה נכונה יכולה לסייע מאוד לאישה לעבור את התקופה בצורה בריאה, מאוזנת ובטוחה לאם ולעובר. לגבי תרופות הרגעה , עלייך לפנות לרופא מומחה וכמובן להיוועץ עם רופא/ה מלווה ההיריון שלך. בנוסף קיימים תוספים למיניהם וצמחי מרפא שיכולים לתמוך ולהרגיע. גם פגישות תמיכה ושיח עם מטפלת מתמחה היריון ולידה חשובים ומועילים לתמיכה הרציפה. מציעה לך לברר באזורך על מטפלות , תומכות היריון ולידה, קליניקות קהילתיות שיכולות לתת לך מענה לבקשתך. בהצלחה רבה והיריון בריא ונעים ענת

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה