שילשולים בתחילה הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

21/01/2018 | 08:26 | מאת: שילשול בזמן הריון

אשמח יש לי שלשלים התחילה הריון מה אפשר לעשות ממש לא נעים בשבוע 6 אפשר עצה מה לעשות לאכול עם זה תקין חוץ משילשול אין עוד זה סימן שאני בהריון לא הקאות כאבים בחזה עם זה תקין

24/01/2018 | 15:22 | מאת: ענת עם שלם

שלום, שילשולים הם לא סימפטום הנילווה להיריון על אף שיש נשים שמדווחות על פעילות מעיים מוגברת בזמן היריון. יתכן שאכלת משהו שאת רגישה אליו או מזון לא טרי או שזה משהו ויראלי. הכי חשוב לשתות הרבה מים ולא להתייבש. שנית לאכול סיבים תזונתיים, ירקות ופירות בקליפתם (שטופים היטב), אורז מלא, בננה, אגוזים. שימי לב שלא נמשך זמן רב מידי. לא כל אישה חווה את הסימפטומים המוכרים יותר , יש נשים שלא חשות בשינוי בשבועות הראשונים. בהצלחה בהמשך, ענת

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה