קבלת כדורים במהלך הריון שבוע 27 כדור מסוג ahiston

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

26/12/2017 | 16:08 | מאת: כדורים בשם אהיסטון במהלך הריון

היי שלום שבוע 27 להריון קיים לי גירויי חזק בעיקר באיזור הפנים בוצע לי בדיקת דם לתיפקוד הכבד יצא תקין קיבלתי מישחות שלא עזרו במיוחד וכדורים בשם אהיסטון לאלגריה האם ממולץ לנטול אותם במהלך הריון חוששת מאוד

02/01/2018 | 11:30 | מאת: ענת עם שלם

שלום לך, לגבי הגירוי החזק כול להיות תופעה משלל סיבות , ביניהם שינויים הורמונאליים, שינויים במזג אויר, יובש חזק, למשל מזגנים מייבשים מאוד , החלפת סבון/ קרם/ אבקת כביסה או משהו שאכלת... הכדורים שקיבלת אכן כמצויין בעלון מותרים לשימוש בזמן היריון, לפי המינון שניתן לך. באם את חוששת את תמיד יכולה להתקשר למכון הטרטולוגי - 048541900 בהצלחה בהמשך והיריון נעים ענת

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה