B12 בהריון טווח נורמה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

25/12/2017 | 15:23 | מאת: סיון

שלום היה לי לפני כ3 חודשים b12 236 והרופאה אמרה לי בנורמה שזה מספיק אבל לאישה בהריון לא אז היא נתנה לי כדורי b12 יומי ואחרי כדורי מציצה שהרופאה הביאה לי זה עלה ל516 מה טווח הנורמה לנשים בהריון? והאם כדי להמשיך עם הכדורים תודה

שלום סיון, טווח הנורמה של ויטמין b12 הוא בין 200-835pmol/L. על סמך תוצאת בדיקת הדם, נראה שאת יכולה להפסיק ליטול את הכדור, אך מומלץ שתתייעצי עם הרופאה המטפלת. המשך הריון קל ובריא, דנית

27/12/2017 | 23:16 | מאת: סיון

אוקיי תודה ושאלה נוספת לגבי אוכל מותר צ'ורוס בהריון?

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה