סימנים המעידים על הריון לפני בדיקה ביתית

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

01/12/2017 | 00:04 | מאת: אני

שלום רב האם יש דרך לדעת אם אני בהריון לפני שעברו שבועיים מקיום יחסי מין בביוץ? אם אני משווה לתחושות בחודשים קודמים- אין הבדל בסימנים (בהם כמובן לא הייתי בהריון) אותן הפרשות גם אז, אותן תחושות בבטן התחתונה (כמו דקירות קטנות), האם זה אומר שאני שוב לא בהריון? או שיכול להיות שאני כן בהריון ושבגלל שלא עברו שבועיים עדיין אין תופעות מורגשות? תודה מראש!

02/12/2017 | 21:25 | מאת: ענת עם שלם

שלום לך, לצערי לא ניתן להגיד האם יש היריון או לא. יש נשים המעידות על תחושות פיזיות שונות אשר יכולות להעיד על היריון, יש כאלו שיגידו "תחושת בטן" ויש נשים שהרו ואין להן כל תחושה שונה מהרגיל. מזמן ביוץ , באם היתה הפריה של הביצית , לוקח עוד מספר ימים עד להשרשה ועליית הבטא אותה יגלו בבדיקת דם כ14 ימים לאחר מועד הביוץ ברוב המיקרים. קיימים בשוק מספר בדיקות ביתיות לגילוי היריון מ4 ימים לפני מועד האיחור במחזור. לביטחון מלא, הבדיקה הטובה ביותר הנה בדיקת דם ביום המועד לקבלת הוסת שלך. בהצלחה בהמשך, ענת

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה