האם תוצאות שהתקבלו תקינות או נדרש טיפול

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

16/08/2017 | 18:32 | מאת: לנה

שלום, ביצעתי בדיקת שתן כללית ותרבית. אני בדבוע 10+5 אלה הן התוצאות שהתקבלו. PH (U) 6 8 יחידות: 5 Nitrit (U) NEGATIVE Ketone (U) 150 0.0001 יחידות: mg/dL 0 Glucose (U) NEGATIVE Urobilinogen (U) 6 1 יחידות: mg/dL 0 Bilirubin (U) 0.5 1 יחידות: mg/dL 0 Protein (U) 50.0 mg/dL Leucocytes (U) NEGATIVE Erythrocytes (U) NEGATIVE בקטריולוגיה Urine Culture תרבית שלילית תודה רבה מראש

שלום לנה, אנא התייעצי בפורום ״הריון ולידה-הלל יפה״ המנוהל ע״י רופאים. המשך הריון קל ובריא, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה