ריבוי רוק בהריון שאי אפשר לבלוע ורק לירוק!!!!!!!???

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

28/07/2017 | 15:52 | מאת: אלומה

אשמח לדעת ולקבל רעיונות ועצות בהקדם. אני שבוע 8 של ההריון ומשבוע 6 יש לי תופעה נוראית של ריבוי רוק מוזר ומתכתי כזה. זה פשןט נןרא. אי אפשר לבלוע בכלל! אני מסתןבבת עם טישו או מגבת שמיד לכביסה. איך אפשר להקל על התופעה הזו? קניתי מנטוסים וסוכריות שאני כל פעם מחליפה ומשנה אבל אי אפשר יותר. אשמח לכל המלצה נוספת

שלום אלומה, במהלך ההריון גופנו עובר שינויים רבים, ריבוי רוק היא תופעה מוכרת ונפוצה בהריון. המנעי מסכוריות וממסטיקים אשר מעודדים הפרשה של רוק. ישנה תרופה שאפשר להיעזר בה. בנוסף, ממליצה לך לנסות טיפול ברפואה סינית, יכול מאוד לסייע. המשך הריון קל ובריא, דנית

30/07/2017 | 16:34 | מאת: איזה סוג של תרופה?

איזה סוג של תרופה? משהו ספציפי או באופן כללי? תודה. מחכה רק שזה יעבור

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה