שיעול טורדני וכדורי רקוד- דחוף

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

02/03/2017 | 20:24 | מאת: Tasu

שלום, אני בשבוע 19+3 ימים , אחרי צינון מאוד קשה ועכשיו כבר שבוע עם התקפות שיעול עד לפעמים לידי חנק כמעט, לקחתי 2 כדורי רקוד ( כל ערב אחד) כדי שאוכל לישון בלילה ואכן המצב השתפר ועכשיו נכנסתי ללחץ מזה שלקחתי למרות שהרופא אמר לי שאפשר אבל לא אמר מה המינון, השאלה שלי האם אפשר להמשיך לקחת כדור ביום לעוד איזה יומיים שלושה? אם אסור אז מה כן אפשר ואם אסור האם עשיתי נזק כלשהו ( עדיין לא מרגישה תנועות עובר עקב משקל עודף ושיליה קדמית אז גם לא יודעת אם עשיתי נזק) ב ל ח ץ

לקריאה נוספת והעמקה

שלום, סליחה על התגובה המאוחרת (הפורום היה בחופשה...) מקווה שאת מרגישה טוב יותר. להמשך במידה ותזדקקי, ממליצה לך לנסות טיפולים ברפואה המשלימה (לדוג' דיקור סיני) ע"מ לנסות לטפל בדרך טבעית. כמובן אחרי בדיקת רופא. הרבה בריאות, דנית

מנהלי פורום הריון ולידה - תמיכה