תזונה נכונה בעת הנקה

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

16/12/2004 | 23:46 | מאת: מילוסי

ערב טוב, ילדתי את בני לפני 3 חודשים ואני עדיין מניקה באופן מלא. כתוצאה הכך קשה לי לשמור על תזונה אשר תוביל אותי להפחתת המשקל העודף אשר נשאר לאחר הלידה. אינני רוצה לפגוע בילדי מן הסתם ע"י עשיית דיאטה מחד מאידך אני סוחבת כ 10-12 קילו מיותרים אשר מפריעים לי מאד. שאלתי היא האם ניתן לבצע דיאטה מבוקרת תוך כדי הנקה או שמה עלי להסיק להניק ע"מ לרזות. בתודה מראש

18/12/2004 | 00:28 | מאת:

מילוסי שלום ראשית מזל טוב. זהו אינו הפורום להריון והנקה אולם באופן כללי מאד חשוב לשמור על תזונה נכונה התספק לך ולתינוקך את כל המרכיבים החיוניים לבריאותכם. כמובן שאין לעשות דיאטת כאסח אולם דווקא בזכות הנקה אפשר להמשיך לרדת במשקל באמצעות אכילה נכונה ומספקת. מומלץ לפנות לדיאטנית ע"מ שתתאים לך תפריט שיקח בחשבון את כל השיקולים לבריאות ולהשגה של משקל רצוי. בהצלחה שרון

24/01/2005 | 21:34 | מאת: מירי

שלום . ילדתי לפני כחודשים ואני מניקה , אני סובלת מפסורה והרופא ביקש ממני שאתחיל דיאטה בכדי שהצואה תיהיה רכה , הייתי שמחה אם תוכלו לכתוב לי מה מותר לי לאכול ומה אסור .