הדרים

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

15/12/2004 | 08:21 | מאת: א

בזמן האחרון אני שותה הרבה מיץ תפוזים טבעי ויש לי לראשונה בחיי פצעים בתוך הפה וכאבים בבטן. ייתכן שאני רגישה לחומצה?

15/12/2004 | 18:24 | מאת: עידן

לגבי הפצעים בפה: יכול מאוד להיות שהם היו קיימים עוד לפני זה אולם לא הרגשת בהם עד ששתית את המיץ שהוא חומצי וגרם להם לשרוף... לגבי הכאבים בבטן- יכול להיות שיש לך בעיה / קיב בקיבה שמורגש גם בנוכחות החומצה... תנסי לאכול מוצר חומצי אחר (עגביה, חמוצים...) כדי להיות בטוחה שזה באמת החומצה...

16/12/2004 | 14:42 | מאת:

א שלום יתכן שאת מרגישה את הפצעים עקב החומציות אבל סביר להניח שהם היו שם. כאבי בטן יכולים להיות מתפוז וגם יכולים להגרם גזים. תנסי לאכול תפוז ולא לשתות את המיץ אולי זה לא יגרום לך לכאבי בטן. בברכה שרון