תה קמומיל- לדיאטנית בבקשה.

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

19/04/2004 | 08:13 | מאת: טל

אני שותה מדי יום כ-8 כוסות של תה קמומיל (ריכוז התה נמוך מאוד, אני טובלת את התיון במהירות ומוציאה). רציתי לדעת האם בכמות יומיומית כזו של תה טמונה סכנה כלשהיא? (אם זה משנה- זה שקיות תה קמומיל של ויסוצקי). מעבר לכך אני דיי מקפידה על צריכה של מים (כ- 3 כוסות נוספות). תודה רבה.

19/04/2004 | 15:03 | מאת:

טל שלום היות ותה הקמומיל אינו מכיל קופאין אין מניעה לשתות אותו כתחליף למים במידה ואינך ממתיקה אותו. הדרך לדעת אם את שותה מספיק נוזלים היא לפי צבע השתן. שתן בהיר מאד ללא ריח מראה על שתייה מספקת. בברכה שרון

19/04/2004 | 21:13 | מאת: טל

שרון תודה רבה על התייחסותך. איני ממתיקה את התה אך היו מי שאמרו לי כי אני עלולה לגרום לעצמי לתופעות של התמכרות. אני שותה כך מדי יום זה מספר חודשים ולכן כעת עלה אצלי החשש שמא אני ממכרת עצמי לקמומיל שאינו נראה מזיק אלא להיפך, אמור להיות בעל השפעות חיוביות. מתשובתך אני מבינה כי אין סכנה של התמכרות. אודה לך שוב אם תמצאי לנכון להאיר עוד את עיניי.