קנדידה במעיים

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

04/12/2004 | 10:43 | מאת: אור

קראתי את המאמר על הקנדידה ולפי האבחון - בטן נפוחה,כמיהה למתוק, פחמימות וכו- כנראה שיש לי קנדידה במעיים ושאלתי היא: איזה סוגי מזון אין בהם שמרים? או לחילופין מה הם סוגי המזונות ש"יתקפו" את הקנדידה ויתנו לי תחושה של בטן שטוחה, חיות , ואנרגיה( ההפך מתחושת עייפות וחולשה). אשמח אם תפנה אותי לאתר שמכיל מוצרי מזון בריאים. תודה, אור.

05/12/2004 | 20:12 | מאת:

אור שלום, ראשית עליך לבצע בדיקות רפואיות על מנת לאמת את האבחנה של קנדידה במעיים .ההגבלות התזונתיות לא קלות לביצוע. בברכה, ציונה

13/12/2004 | 20:18 | מאת: שמרית

אור שלום, האם זה בת/בן? רציתי חומר שגם אני סובלת כבר שלוש שנים מהבעיה. אשמח אם נדבר על כך.