אנטי אייג'ינג ואנטי-אוקסידנטים

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

03/12/2004 | 00:30 | מאת: גילי

שלום, אני מעוניין לספר אנטי-אוקסידנטי להעביר חומר בנוגע למוצר חדש, anti aging, אנטיאוקסידנטי שהגיע מארה"ב והוא מלווה במכשיר המודד לראשונה במדויק רמת חמצון של אדם. אני בטוח שרבים כבר לוקחים ויטמין E, C או 10 Q ולא יודעים אם חל שיפור במצבם, ולכן ישמחו לאור החידוש שמוצר זה מציע. בגלל שהשיווק בארץ רק החל אשמח לשמוע דעות, להזמין להדגמות ומדידות, ולספר על החשיבות. [email protected] למנהלת הפורום - באם ניתן ע"פ חוקי הפורום אשמח לפרסם חומר על חשיבות נוגדי החימצון ועל המהפיכה שמסמלת המכונה בכך שהנושא לראשונה מדיד !

06/12/2004 | 20:05 | מאת:

גילי שלום אתר זה נועד לשאלות ולא למאמרים ארוכים בנושאים שונים (גם אם הם חשובים). במילא הדפים פה עוברים מאד מהר ולא נראה לי שמי שאתה רוצה שיפיק מזה רווח באמת יגיע הנה. בברכה שרון