דיאטה וקנדידה

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

28/11/2004 | 09:05 | מאת: רונית

שלום . אני מנסה תקופה ארוכה להוריד במשקל ובמקביל לצרוך מזון בריא ולא מעודד צמיחת קנדידה. ידוע לי ע"פ כל המחקרים שצריך להמנע מסוכרים ופחממות. כלומר שדיאטה דלת פחממות היא הרצויה. ידוע לי גם שדיאטה זו לטווח ארוך לא בריאה . למעשה ניסיתי אותה בתוספת כל מיני מוצרים טבעיים המומלצים לדיכוי הקנדידה. אבל לצערי אחרי שבועיים נשברתי. למרות שניסיתי להוריד פחממות ואחרתי רק מוצרי חיטה מלאה ושיפון ,לא הצלחתי לעמוד בכך. בעבר כאשר "פינקתי "את עצמי מידי מספר ימים במשהו מתוק, הצלחתי מאד בדיאטה ואפילו ירדתי 12 קיתוגרם. עכשיו כאשר למען דיכוי הקנדידה יש להמנע באופן מוחלט ממתוקים אני ממש לא מצליחה להתמיד. כל הכתבות בנושא שללו סוכרים באופן מוחלט אבל האם יש דרך להצליח לשלב דיאטה ודיכוי קנדידה?

28/11/2004 | 10:32 | מאת:

רונית שלום, לדעתי את צריכה להחליט עד כמה חשובה לך כל אחת מהמטרות שהצבת לעצמך. לשם ירידה במשקל ניתן לאכול מידי פעם משהו מתוק ולהצליח יפה לרדת במשקל. אבל כדי לטפל בקנדידה אכן רצוי להוריד לגמרי את צריכת המתוק. בברכה, שרון

30/11/2004 | 12:08 | מאת: judi

ידוע לי שורד יודעת היטב מהי קנדידה ואיך היא פתרה את הבעיה לאחר 3 שנים של הליכה לכל הרופאים והטיפולים. נא פני אליה.

30/11/2004 | 17:59 | מאת: דליה ודוד הבריאות הטבעית

מי מזור אוצר הטבע אנרגטיים לריפוי ומניעה של הקנדידה לקבלת פרטים ודף מידע שלחי אימייל בברכת בריאות טבעית