משקל

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

18/11/2004 | 08:20 | מאת: רונית

אני בת 66 מבנה גוף מוצק ושרירי עקב פעילות ספורטיבית כל חיי גובהי 157 משקלי 62 ק"ג מה המשקל הרצוי לפי נתונים אלה ? אני מנסה לרדת 3 ק"ג ולא כל כך מצליחה אף על פי שאני אוכלת אוכל בריא ירקות גבינות 3%ולא הרבה פחמימותמה עלי לשנות?

18/11/2004 | 23:32 | מאת:

רונית שלום משקלך תקין לגובהך ולגילך. קשה לענות על שאר השאלה היות והפירוט מאד מוגבל. בכללי חשוב לאכול 5-6 ארוחות קטנות מסודרות על פני היום, להמנע ככל האפשר מחטיפים וממזונות המכילים סוכר ו/או שומן, להקפיד על שתייה מספקת, מומלץ לצרוך לפחות 5 ירקות שונים ביום ו 2-3 פירות שונים ביום ולהמשיך להקפיד על פעילות גופנית מתאימה באישור רופא. בברכה שרון