השמנה+גודל החזה

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

15/11/2004 | 13:19 | מאת: רוית

אני בחורה בשנות העשרים שוקלת 43 ק"ג וגובהי 167 ס"מ השאלה שלי כזאת: יש לי חזה קטן מידת חזיה A-70 והיקף החזה 73 ס"מ יש לציין שלאמא שלי יש חזה בינוני-גדול ולסבתא מצד אמא שלי חזה גדול מאוד.(גם לסבתא השנייה יש יחסית חזה גדול). 1) באופן תיאורתי אם אעלה במשקל האם יש סיכוי שהחזה יגדל ויגיע לגודל בינוני עד גדול? 2) כמה קילו אצטרך להעלות במשקל כדי שגם גזרת הגוף יישאר רזה? [במשפחה הגנטיקה די רזה ויש לציין שלמרות משקלי הדל הנוכחי- 43 קילו, פלג הגוף התחתון לא נראה רזה בכלל שוקיים מלאים, ישבן שהוא לא לגמרי מוצק, ועצמות הברכיים כלל לא בולטות כמו שבד"כ יש לבנות רזות מאוד. מחכה בבקשה לתשובה על מנת שאוכל לשלול אפשרות של הגדלת חזה באופן מלאכותי (סיליקון).

16/11/2004 | 08:23 | מאת:

רוית שלום באופן תיאורתי עלייה במשקל יכולה גם לגרום להגדלת החזה אולם אין לנו שום אפשרות לשלוט באמצעות תזונה היכן יתישב/ירד השומן והרבה תלוי במבנה גוף ובגנטיקה. למשל הרבה פעמים כשאנשים רוצים לרדת במשקל הם רואים שהמשקל ירד להם מהפנים ולא מהחלק שממנו רצו להפטר. ניתן לעזור לטבע לעצב את הגוף באמצעות פעילות גופנית מתאימה המותאמת ע"י מומחה לעיצוב גוף. בברכה שרון