מיואשת

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

12/11/2004 | 19:23 | מאת: ספיר17

אני חייבת להרזות ואני לא מצליחה לשמור! אני במכון כושר ויוצא לי ללכת פעם בשבוע אבל זה לא העיקרון משום שאני יכולה להוריד בכיף קילוגרמים אם אני רק אוכל פחות אבל אני לא מצליחה לשמור! אני יכולה אולי כמה ימים להחליט על ארוחות מסודרות ולאכול במינון נכון אך אחרי כמה ימים אני מתחילה לזלול ולאכול את האוכל האהוב עלי..קציצות בוטנים שוקולד ולחמניות!.. מה לעשות...??

13/11/2004 | 20:43 | מאת:

ספיר שלום רוב האנשים זקוקים לתמיכה בתהליך של דיאטה. אפשר להעזר למשל בקבוצת תמיכה הנפגשת פעם בשבוע. יש קבוצות עם שקילה ויש כאלו ללא שקילה, יש עם דיאטן/דיאטנית ויש שהמנחה היא/הוא אחת שעשתה הרבה דיאטות ומדברת מנסיון. בנוסף אפשר לפנות לדיאטנית המספקת גם היא תמיכה או להעזר בסביבה הקרובה. בקיצור את לא לבד ומולץ להעזר בסוגי העזרה השונים. בהצלחה שרון