שאלה

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

11/11/2004 | 13:48 | מאת: יעל

שאלה חשובה: במקדולנד'ס יש ארוחות בריאות ואחת מהן היא חזה עוף על האש + סלט + רוטב לייט + זרעונים/ קרוטונים ובפרסומות שלהם כתוב שבמנה כזו יש 157 קלוריות היתכן? מאוד אהבתי את תערובת הזרעונים האם תוכלי לומר לי היכן ניתן לקנות אותם ובמידה ואת יודעת ממה זה מורכב אשמח מאוד לשמוע. האם ניתן להרכיב תערובת כזו/ דומה לה לבד. תודה, יעל

12/11/2004 | 18:10 | מאת:

יעל שלום הקלוריות לדעתי לא כוללות את הגרעינים או את הקרוטונים. חשוב תמיד בפרסומות לקרוא את האותיות הקטנות.הגרעינים לבדם מכילים כ- 160 קלוריות. אין לי מושג היכן ניתן לקנות תערובת כזו אולם יתכן ותמצאי בבתי טבע תערובת של קיטניות וגרעינים. בברכה שרון.