שאלה

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

10/11/2004 | 17:16 | מאת: אלמה

אני בחורה בריאה בת 45. בשבוע האחרון אני מרגישה פתאום טעם מר בפה, רוב הזמן. בהתחלה חשדתי בכל מיני דברים שאכלתי שאולי היו מרים, אבל לאחרים הם לא היו מרים. כאילו שמשהו בליחה שלי הפך מר. זה מאד לא נעים ומציק לי. אפילו אם אני אוכלת משהו מתוק כדי לקנח ולהעלים את הטעם, בסוף חוזר לי הטעם המר. מה יכולה להיות הבעיה? באיזה כיוון לחפש? לא מצאתי פורום מתאים לשאלה זו, אולי תוכלו לכוון אותי.

11/11/2004 | 08:06 | מאת:

אלמה שלום לגבי שינויים בטעם בפה מומלץ להתיעץ עם הרופא המטפל. בברכה שרון