משקל ביחס לגוף

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

09/11/2004 | 02:00 | מאת: זהבית

יש לי שאלה שמאוד מטרידה אותי, אני בת 32 אחרי 3 הריונות שבמהלך כל הריון עליתי כ 28/30 קילו! נשארו עליי עודפים זניחים ולאחר תקופה ארוכה יותר רזיתי מאוד הגעתי למידה יאנג/0 27/26 במכנסיים היכן הבעיה? אני לעולם לא נישקלת נשקלתי אולי לפני שנתיים בתקופה השמנה שלי שקלתי 63 קילו והייתי ממש שמנמונת בפנים בידיים בבטן ועכשיו אני ממש רזה עד שאנשים אפילו מעירים לי ואומרים שרזיתי מידי! אתמול נשקלתי אצל רופא ברפואה המשלימה אחיינית שלי עושה דיאטה דרכו , כשהוא ראה אותי הוא צחק ואמרתי שאני רוצה רק להשקל ולתדהמתי גילי שאני שוקלת 61 קילו כביכול שלא ירדתי כלום איך מסבירים זאת? עובדתית ירדתי במכנסיים כמה מידות פני רזו בכלל אני באמת לא יודעת למה האם עליי לרזות עוד דבר שנישמע לי מגוחך יש לציין שגובהי 164 ס"מ תודה על התשובה סליחה על המגילה

09/11/2004 | 21:37 | מאת:

שלום רב, משקלך ביחס לגובה הוא תקין. ( BMI 22 ) . הטווח התקין הוא 19- 25 . בברכה, ציונה