שאלה

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

07/11/2004 | 11:13 | מאת: י

כמה קלוריות יש בארוחה כזו: מנת שניצל (אמיתי) - מטוגן + תפו"א אפוי + סלט ירקות עם מעט רוטב אלף האיים לייט? והאם מותר לאכול כל יום ארוחה שכזו בדיאטת רזון ובתנאי שזו הארוחה העיקרית באותו יום. תודה מראש.

08/11/2004 | 14:07 | מאת:

י. שלום ארוחה כזו מכילה כ- 700 קלוריות רובן משומן עקב הטיגון של השניצל. לא הייתי ממליצה על ארוחה כזו כל יום היות ושניצל מטוגן אינו מאכל מומלץ. בתזונה נכונה יש חשיבות גם להרכב הארוחות ולא רק לקלוריות. במידה ובמקום שניצל תאכלי חזה עוף (כלומר ללא הציפוי) זו בהחלט ארוחה מתאימה. בברכה שרון