מה עושים עכשיו?

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

05/11/2004 | 18:56 | מאת: ירון

שלום שמי ירון,עד לפני חודש בערך הייתי הולך הרבה ברגל,לכן גם סמכתי על כך והייתי אוכל הרבה ג'אנק פוד,לא הייתי מפחד מעלייה במשקל,לפני כחודש קניתי אוטו וכרגע למרות שאני עדיין אוכל סוג אוכל זה,אני נזהר ומודע לכך שאני כבר לא עושה הרבה הליכות ברגל כמו פעם,הייתי עושה ביום בממוצע שעה או יותר וכרגע זה חצי שעה ואולי פחות,השאלה היא איך שומרים על אכילה נכונה אחרי שקונים אוטו ועוד שאלה,מבנה הגוף שלי רזה אבל הוא די נוזלי,רציתי לדעת איך לחטב אותו

05/11/2004 | 21:53 | מאת:

ירון שלום לחיטוב הגוף יש לעשות פעילות גופנית מתאימה. מומלץ להתיעץ במדריך/ה בחדר כושר שיוכל לעזור לך לחטב את הגוף. לגבי תזונה לשמירה על משקל גוף תקין ובריאות טובה: 1. חשוב לאכול ארוחות מסודרת לאורך היום (לפחות 3- ארוחת בוקר, צהריים וערב וניתן לאכול משהו קטן בין הארוחות). 2. להמעיט ככל האפשר בג'אנק פוד, אוכל מטוגן, חטיפים,ממתקים ומאפים. להעדיף לחם מחיטה מלאה, גבינות עד 5%, ירקות, פירות, עוף או הודו או דגים ללא ציפוי. 3. להמנע משתיה מתוקה כולל מיצי פירות. להעדיף מים, סודה קפה או תה ללא סוכר ואם חייבים מתוק אפשר גם משקאות דיאטטיים מוגזים.חשוב לשתות מספיק (השתן צריך להיות מאד בהיר). בהצלחה שרון