פלפל ירוק

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

04/11/2004 | 13:11 | מאת: david

שלום, קיבלתי המלצה לאכול ירקות בצבע ירוק כהה. התחלתי לאכול פלפל ירוק, אך אמרו לי, שהוא לא כ"כ בריא, כיוון שהוא בעצם בוסר. האם זה נכון? אלו ירקות ירוקים כהים אפשר לאכול טריים? תודה דויד

05/11/2004 | 21:39 | מאת:

דויד שלום לפלפלים יש צבעים שונים כולם בריאים ומומלץ לאכול מכל הצבעים. ירקות ירוקים נוספים שאפשר לאכול ללא בישול הם עשבי תיבול ובצל ירוק. אכן שאר הירקות הירוקים הכהים כמו ברוקולי, קישוא כהה ושעועית ירוקה יותר קל לאכול מבושלים. בברכה שרון.