פפאיות

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

04/11/2004 | 03:36 | מאת: אורן

לאחרונה קניתי מספר פפאיות בשלות. הם לכאורה נראו בסדר ללא סימני נגיעה של מזיקים וכו'. לאחר פתיחת אחד הפירוות לשניים נתקלתי בריח חזק ומאוד לא נעים (אפשר לומר מסריח) שבה מבשר הפרי. הפירות נראה בסדר הן מבפנים והן מבחוץ, לכן אני לא מבין מדוע זה ככה? מה גורם לריח הנורא הזה? יש לציין שהפירות עצמם היו כמעט חסרי טעם. האם מישהו נתקל בתופעה כזאת? האם ניתן לדעת לפני שקונים את הפפאיות האם הפרי טוב או לא? תודה ...

05/11/2004 | 21:33 | מאת:

אורן שלום אין לי מושג, אולי מישהו אחר בפורום ידע לענות לך. אולי דווקא לירקן יהיה ניסיון לענות לך. בהצלחה שרון

07/11/2004 | 07:27 | מאת:

אורן שלום, ציפת פרי הפאפייה כשהוא בשל היא רכה, מיצית ובצבע צהוב. הטעם מתקתק ומלווה בריח נעים. סביר להיח שהפרי שקנית הוא אינו טוב או לא אוכסן בצורה נכונה. בברכה, ציונה