אומגה 3

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

02/11/2004 | 12:59 | מאת: תמרה

שמעתי שאם נוטלים כדורי אומגה3 פעמיים ביום רמת הקראטינין יורדת באופן דרסטי ואפשר להציל חיי אדם שסובל מאי ספיקת כליות. האם זה נכון? יש המלצה על חב' מסויימת? אלה כדורים באישור משרד הבריאות? אדם עם לחץ דם נמוך מאוד, קראטינין 1.7 ואוראה מאוד גבוהה יכול להעזר בכדורים האלה בלי פיקוח רופא? האם יש תזונה מומלצת לחולי כליות?

02/11/2004 | 17:52 | מאת:

תמרה שלום, בהחלט קיימת תזונה מיוחדת לסובלים מאי ספיקת כליות , זוהי תזונה מיוחדת ומורכבת לכל אחד באופן אישי בהתאם לחומרת המחלה ולנתונים האישיים, לכך חובה לפנות לדיאטנית מוסמכת עם מכתב הפנייה מרופא נפרולוג המטפל בנושא הכליות. בברכה, ציונה