ניקויי גוף

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

30/10/2004 | 11:49 | מאת: מיכל

שלום רב אני עורכת למשך כשבוע ניקויי גוף שמתבסס על תזונה של אורז מלא, ירקות ירוקים ונבטים, שעועית מאש שמן זית ומלח. רציתי לדעת את חוות דעתך על תזונה מסוג זה לתקופת הזמן שציינתי. ואם ידוע על המלצות מסויימות כיצד לחזור לתזונה רגילה לאחר שבוע זה- כלומר באיזו שהיא הדרגתיות מסויימת? או אולי יש להימנע בהתחלה ממזונות מסויימים. אשמח לקבל תשובה במהרה מאחר ומחר השבוע תם. בתודה מראש.

30/10/2004 | 18:05 | מאת:

מיכל שלום, איני מכירה ואיני מתעסקת בנושא " ניקוי גיף ותזונה ", על כן אין לי המלצות . בברכה, ציונה