נישנוש בשעות הערב

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

29/10/2004 | 13:35 | מאת: משה

שלום. רציתי לקבל המלצה על סוג של "נישנוש" שאוכל לאכול בשעות הערב מבלי להשמין . אני אוכל ארוחת ערב בשעה 19:00 בשעה 21:00 אני יוצא להליכה של 40 דקות , כאשר אני חוזר אני רעב שוב ואוכל פרילי 0% שלא משביע אותי ואז אני טורף חצי חבילת ופלות וכמובן משמין . אני בן 50 לאחר אוטם ושומר על רמת שומנים נמוכה ע"י תרופות ואוכל אבל קשה לי לעמוד בפיתוי של הנישנוש בלילה . מה המלצתך לנישנוש שיסתום לי את התאבון , לא ישמין ללא סוכר, ללא מלח וללא כלוסטרול . תודה.

29/10/2004 | 22:56 | מאת:

משה שלום אחרי פעילות גופנית דווקא מומלץ לאכול פחמימות ולכן אפשר להכין סנדוויץ מ-2 פרוסות לחם וממרח כמו גבינה עד 5% + ירקות/ טחינה או חומוס + טונה/ טחינה +דבש (ניתן להכין בבית או לקנות בחנויות טבע). אני מקווה שלזה אתה מתכוון שאתה אומר נישנוש. אפשר גם לנסות חטיף גרנולה (עדיף אורגני). מדובר בתוספת של כ- 200-250 קלוריות שיכולות לעזור לגוף להתאושש מהפעילות ולמנוע זלילות לא בריאות. בהצלחה שרון.