אומגה 3 - כן או לא?

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

27/10/2004 | 10:04 | מאת: דוקטור סוס

היי, אני מתלבט האם להתחיל ולקחת אומגה 3. אמא שלי, שהיא היפוכונדרית לא קטנה, טוענת שזה מאד כדאי ומחקרים רבים מצביעים על יתרונות של הכדור הזה. האם לדעתכם כדאי לקחת את האומגה 3 באופן קבוע? אני בן 32, בריא, עוסק באופן קבוע בספורט ואיני שמן או בעל בעיות כולסטרול וכד'. תודה.

27/10/2004 | 19:09 | מאת:

דוקטור סוס שלום מהנתונים שנתת לא הייתי ממליצה על תוספת אומגה 3 אלא פשוט להשתדל לאכול פעמיים בשבוע דגי ים (סול, סלומון, טונה וכדומה. ניתן לשאול בחנות בה אתה קונה האם מדובר בדג ים או בריכה.). הבעיה עם התוספים שאין להם סוף. יש כלכך הרבה תוספים שיכולים להיות בריאים לנו. במידה ואדם אוכל בצורה תקינה ולא סובל ממחלות שונות עדיף לקבל את התוספים בצורתם הטבעית. בברכה שרון