שתיה

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

15/04/2004 | 00:45 | מאת: עדי

לילה טוב התחלתי דיאטה וספורט אבל רק פעמים בשבוע. אני בחורה צעירה ואני אוהבת לצאת עם חברים דבר שאני כבר לא עושה כי יש מסעדות שאני יודעת שהם נפילה בשבילי בתי קפה אני כן הולכת ומזמינה סלט שכולם אוכלים עוגה כמו כן אנחנו הולכים לרקוד ושותים אז אני רוצה לדעת מה הנזק נגיד כוס הקפצה הדקות מלא רק בטקילה בלי הספריט כמה קלוריות. שאני שותה יותר אני רוקדת יותר, זה שורף?????? כמו כן הייתי שמחה לדעת את הנזק של כוס שוקו אני לא שותה קפה לא אוהבת שתיה מתוקה רק מים ושוקו שיש בזה גם דברים טובים. אבל שיושבים בבית קפה אתה יכול להבין שמים זה לא.... אני יודעת שבכל מקום עושים את השוקו שונה אבל בגסות..... המון המון תודה

15/04/2004 | 07:42 | מאת:

עדי שלום, ראשית, הצלחה רבה בדיאטה. כמות הקלוריות במשקאות אלוכוהוליים רבה יותר מאשר משקאות קלים עם סוכר, לכן רצוי להימנע מצריכת אלכוהול בתדירות גבוהה. נכון , בשוקו יש מרכיבים תזונתיים חשובים, העדיפי שוקו או משקאות דיאטטיים על פני משקאות קלים עם סוכר או אלכוהוליים. שתיית מים יום יומית גם כן חשובה , וכן פעילות גופנית רציפה.