בשר קפוא? פעמיים?

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

22/10/2004 | 19:04 | מאת: מאיר

נושא : בשר קפוא? תאריך : 22/10/04 17:42 מחבר/ת : מאיר היי. אני מקווה שזה הפורום המתאים כי חיפשתי ונראה לי שזה הכי מתאים. אשמח לדעת למה אוסרים על הקפאה שנייה של בשר? .הבשר הוא קילו או שנניים לרוב אני אוכל בשר כתף בקר זה בסיידר? אבל אין אפשרות לבשלו בבת אחת. אנא תגובה. בברכה. מאיר

24/10/2004 | 15:53 | מאת:

מאיר שלום, כתף בקר נחשב לחלק פחות שמן ולכן אין מניעה לאכול חלק זה כפעם בשבוע. האיסור על הקפאה שנייה נובע ממקור בריאותי- ברגע שהפשרת את הבשר פעם אחת יכולים להצטבר חיידקים בבשר ולכן לא מומלץ להקפיאו בשנית. כדאי לחלק את הבשר לחלקים יותר קטנים לפני ההקפאה ולהפשיר בכל פעם רק חלק קטן. בברכה, שרון

24/10/2004 | 21:36 | מאת: מאיר

לא רוצה תרגילי שיווק רוצה מישהו אובייקטיבי. רק לא לחם קל. אני לא רוצה דיאטה אני רוצה בריאות. בן 32 גובה: 1.74 משקל: 70 אז איזה לחם באמת כדאי? ואם יש חברה להמליץ עליה? שאלה מתמשכת: איך החיידקים נוצרים מהיכן הם באיםבהקפאה שנייה? למה? רק מתוך סקרנות להשכיל. תודה. מאיר