בקשר לתזונה!!

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

20/10/2004 | 22:04 | מאת: אירית

שלום ציונה אברהם! ערב טוב! יש לי שאלה מאוד חשובה אני בת 22 ואני נוטלת תרופות הורמונים: פרדניזון ואלטרוקסין אם הם מוכרים לך! אני חייבת דיאטה וכל דיאטה שאני מתחילה ארני לא מצליחה להתמיד לא יכולה להתאפק עם אני רוצה משהו מתוק ואני מתה לרזות איזה 10 קילו ואני לא מצליחה בכלל ואני חייבת עזרה מה לעשות! אותרופות אלו שאני נוטלת הם גם משמינים כי הם הורמונים אז מה עושים במצב זה אשמח עם תעני! תודה אירית

21/10/2004 | 19:15 | מאת: מריוס ויטנר-תזונאי

אירית שלום, האם את יכולה לגלות לנו לשם מה את נוטלת הורמונים ? רצוי להחליפם בתכשירים טבעיים או הומיאופתיים. האם את עושה פעילות גופנית סדירה ? האם את שותה מספיק ? אחרי שתעני נוכל להתקדם הלאה.

21/10/2004 | 22:21 | מאת:

אירית שלום חסרים פרטים רבים כמו מה משקלך וגובהך, מדוע את לוקחת הורמונים ועוד. בעיקרון לירידה אמיתית במשקל מומלץ לפנות לדיאטנית (במידה ואת מתאימה לסל השירותים השירות עולה 12 ש"ח לרבעון בשירותי בריאות כללית) להתאמת תפריט מתאים, למעקב שעוזר מאד, עידוד פעילות גופנית וכו'. בהצלחה שרון