שאלה חשובה...

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

19/10/2004 | 15:25 | מאת: מיכל

לפני כחודשיים וחצי התחלתי בדיאטת כאסח. בחודש וחצי הראשונים הייתי אוכלת פרוסת לחם אחת ליום או קבוצה קטנה של עלי בייבי ליום. עם הזמן עליתי קצת בכמויות והיום אני אוכלת עד 400 קלוריות ליום. השיער נושר לי מאוד וקבעו לי פגישה אצל דיאטנית להמשך טיפול. הבעיה היא שהתרגלתי לכמויות מאוד קטנות מאוד של אוכל ואני פוחדת שלא אעמוד בתפריט ואקצץ בכמויות שלו או להשמין מהצד השני... כיוון שמצבי הבריאותי כבר לא טוב, אני כבר לא יכולה להרשות לעצמי להמשיך כך אך אני לא מצליחה לאכול יותר... מה עושים??? אציין עוד שבחודשיים וחצי האחרונים ירדתי 14 וחצי קילו.... אשמח לקבל תגובתכם במהרה... תודה מראש מיכל.

19/10/2004 | 15:57 | מאת:

מיכל שלום, טוב עשית שקבעת פגישה לטיפול תזונתי עם דיאטנית , בנוסף המלצתי לך לפנות להתייעצות עם רופא ולביצוע בדיקות דם בהתאם להנחיות הרופא. בברכה, ציונה