שאלה לציונה

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

17/10/2004 | 17:15 | מאת: אני

שלום! אני מאוד אוהבת לשתות מים. יש לי 2 שאלות: 1. אני בת 24 ושוקלת 50 ק"ג. כמה כוסות מותר לשתות ביום? האם יש חשש משתיית יתר? 2. התחלתי לאחרונה לשתות מים של סן-בנדטו בטעם אפרסק. המים כמעט נטולי קלוריות, אך מכילים סוכר פירות. האם זה מזיק? תודה

19/10/2004 | 11:52 | מאת:

שלום, צריכת המים המומלצת היא כ- 10 עד 12 כוסות ליום. צבע השתן צריך להיות בהיר. החשש משתיית יתר מתייחס לכמויות גדולות מאוד של שתייה- מס' ליטרים ליום. המים עם סוכר הפירות תורמים קלוריות. לא ציינת מהו גובהך אך אם משקלך תקין ביחס לגובה (BMI בין 20 ל- 25), אין בעייה לשתות את המים האלה. בברכה, שרון