שימוש בחלבון מי גבינה

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

11/10/2004 | 02:15 | מאת: אמיר

היי, אני רוצה להתחיל להשתמש באבקת חלבון מי גבינה pure whey של חברת prolab. קראתי בחוברת של המוצר כי השימוש מאץ את הפרשת ההורמון הגברי GH או דומה לו. השאלה שלי היא מהו הנזק שיכול להיגרם כתוצאה מהאצת הורמון גברי? ובנוסף, אני מפחד שבתור אדם עם גוף חלק, השימוש באבקה אולי יגרום לצמיחת שערות לא רצויות על אזור החזה והבטן. לתשובתכם אודה.

11/10/2004 | 08:25 | מאת:

אמיר שלום אבקת חלבון מטרתה להשלים חסרים של חלבונים בגוף עקב צריכה לא מספקת. בעולם המערבי אנשים עם תאבון בריא צורכים הרבה מעבר לצורך של הגוף. עודף חלבונים גורם לעומס יתר על הכליות ולכן לא מומלץ לקחת סתם תוספות של חלבון. אני אישית לא מכירה את התופעה הספציפית של השפעת חלבון מי גבינה על ההורמון הגברי. בברכה שרון