דג סלמון ואומגה 3

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

05/10/2004 | 00:40 | מאת: דפנה שרון

האם כאשר מבשלים את דג הסלמון פוגעים באיכות השמנים שלו? האם רצוי לאכול אותו חי בלבד?

11/10/2004 | 07:51 | מאת:

דפנה שלום, בכל צורת בישול ,אפייה או צלייה קיימת פגיעה מסויימת באיכות השומנים , לכן מומלץ לצרוך שמן טרי או תחליף מקבוצת השומנים המומלצים מידי יום. אין צורך לאכול את הדג טרי. זמן הצלייה של דג זה הוא 15 דקות בתנור. בברכה, ציונה