שיטת קינגסטון קליניק

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

29/09/2004 | 11:32 | מאת: שרה חמו

אינני חולה בסרטן השד ובעצם מזה 25 שנה איני חולה גם בלימפומה שתקפה אותי בגיל 34. הדרך שעשיתי כדי להציל את חיי שונה מהמקובל. התחלתי כמו כולם טיפול כימי, אבל כבר בתחילתו החלטתי שהמוות טוב לי יותר. לאחר שהפסקתי את הטיפול הכימי הגעתי לטיפול בשיטת התזונה המאוזנת של קינגסטון קליניק והחלמתי תוך חצי שנה. לאחר שנתיים ילדתי את בני השלישי בלידה טבעית בבית כי סרבתי להכנס לבית-חולים. בשנת 1986 פתחתי את הבית הטבעי - בית מרפא שבו לימדתי את אורחי אורח-חיים בריא. לאחר שנתיים סגרתי את בית המרפא וישבתי לכתוב את הספר "שביל הזהב לריפוי טבעי" המתאר את השיטה לפרטיה כדי שתהיה זמינה לכל אדם שרוצה לשמור על בריאותו. היום אני עוסקת בייעוץ אישי ומלמדת את השיטה בקורסים, כל זאת רק למי שקרא את הספר ומצא ענין בשיטה. מידע נוסף אפשר לראות באתר: www.naturalway.co.il

29/09/2004 | 12:26 | מאת:

שרה שלום, תודה רבה! חג שמח, שרון

01/10/2004 | 16:37 | מאת: דניאלה

שרה שלום! אני מאוד מתרגשת לראות שיש תגובה שלך בפורום, אני ממש בימים אלו קורת שוב את ספרך: שביל הזהב לריפוי טבעי (ויש לי גם את ספר הבישול של הילית) אשר אותו קיבלתי מתנה כאשר חליתי בקוליטיס. הייתי מעוניינת לדעת אם ישנן עצות ספציפיות לריפוי מקוליטיס? אשמח מאוד לתשובך! דניאלה

03/10/2004 | 11:43 | מאת: שרה חמו

שלום דניאלה יש בהחלט הדרכה שונה ומיוחדת לקוליטיס. ככלל דלקות במערכת העיכול הן הבעיות הקשות ביותר לפתרון בדרך הריפוי הטבעי (וכמובן אין בעצם ריפוי אחר). ההצלחות היחידות שהיו לי היו במקרים של אנשים שהיתה להם המון סבלנות והקפידו מאוד על ההוראות. את יכולה להכנס לאתר שלנו לראות מידע נוסף על השיטה בדף המלצות ועיצות וכן מידע על הייעוץ האישי. www.naturalwy.co.il בברכה שרה חמו