'דיאנה'

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

17/09/2004 | 10:50 | מאת: אנונימית

שלום, בשל שיבוש הורמונלי, עלי ליטול גלולות מסוג 'דיאנה'. הגלולות הללו גורמות לי לתופעות קשות ורציתי לדעת האם יש דרך למזער או להחליש את התופעות. ראשית, בזמן השימוש בהן (כבר 3 חודשים), אני רעבה! כל שעות היום והתיאבון מוגבר אני אוכלת המון! וכל הזמן! וזה מאוד מתסכל..אני מנסה לקחת את השליטה לידיי ע"י מסרים פסיכולוגיים, אך האפקש הפיסיולוגי הוא כ"כ חזק, שנוצר מאבק בין השניים שקצת מטריף אותי...דבר נוסף, יוצאים לי בגוף פצעים משונים, שנראים כמו עקיצות ענקיות/גושים, מדובר במס' בודד. לפני מס' שבועות יצא לי בפנים שלפוחיות שנראות כמו הרפס ובברור הרופא לא ידע לאבחן בדיוק במה מדובר. מה דעתכם??? נ.ב. אני סובלת מגודש נוראי בחזה ונפיחות כוללת בגוף. כיצד אוכל להקל על התסמינים? יש לציין שלקיחת הגלולות מאוד חיונית במצבי. תודה רבה!!

17/09/2004 | 11:46 | מאת:

שללום רב, לא נראה לי שיש קשר לתזונה , כדאי לפנות לרופא הגניקולוג שלך ולברר האפשרות להחליף את הגלולות לסוג אחר. שנה טובה ציונה