שאלה בנושא עיכול

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

17/09/2004 | 10:33 | מאת: ימית

אני מטופלת ע"י תזונאית...והתזונה שלי בסדר. אינני סובלת משום מחלות ואני בת 25. בזמן האחרון שמתי לב שהיציאות שלי הם אינם עד הסוף...בדר"כ אחרי ביקור בשירותים בבוקר אני מרגישה הקלה והבטן שלי משתטחת, אבל בזמן האחרון שאני שמה לב שהבטן שלי מעט נפוחה. אני לא סובלת מעצירות. שאלתי היא איך אפשר להגיע לניקוי מירבי של המעיים? שמעתי ששתיית מלח אנגלי עוזר? מודה מראש. אני שותה הרבה מים ומקפידה על אכילת סיבים תזונתיים..

17/09/2004 | 11:41 | מאת:

ימית שלום, בנוסף לשתייה רבה ותזונה עשירה בסיבים תזונתיים, המלצתי לך להיבדק ע"י רופא ושנית להתחיל פעילות גופנית סדורה. בברכה, ציונה