שאלה

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

14/09/2004 | 10:11 | מאת: דנה

לפני שבוע שתיתי מרק נמס לייט בכוס של תלמה. שעה אחרי סבלתי מקוצר נשימה, כאבי בטן, גזים ומה לא אתמול אכלתי "נגיעות" אחד עם גבינה ופסטו ושני עם גבינה ותירס ולא יכולתי להירדם כל הלילה, הרגשתי שהבטן שלי בוערת. מה לא בסדר אצלי בגוף שלא מסוגל להתמודד עם אוכל תעשייתי ומתמודד רק עם אוכל ביתי כמו ירקות ואורז? אגב אני בת 29, בריאה.

16/09/2004 | 09:53 | מאת:

דנה שלום במידה ועד היום לא נגעת באוכל תעשייתי יתכן ואת רגישה לחומרי שימור שונים ותוספות מלאכותיות. מומלץ להתיעץ עם רופא מומחה לאלרגיה. בברכה שרון